به گزارش مشرق، با سردتر شدن هوا و بارش گسترده برف در بیشتر استانهای کشور که با رکوردشکنی مصرف گاز نیز همراه بود، موج تازهای از سوءاستفاده سیاسی از سرمای زمستان در روزهای اخیر از سوی جریانهای معاند به راه افتاد که میکوشید با القای «بحران» و «ناکارآمدی نظام»، از سرمای هوا به نفع اهداف سیاسی خود بهرهبرداری کند.
از شایعهسازی و انتشار اخبار دروغ گرفته تا به راه انداختن کارزارهایی برای «مصرف گاز»، ازجمله راهبردهایی بود که طی روزهای اخیر در شبکههای اجتماعی و رسانههای معاند با هدف «بحرانسازی برای کشور» و «تعمیق بیاعتمادی مردم به مسئولان» پیگیری میشد.
در شرایطی که بررسیها نشان میدهد در روزهای اخیر دمای هوا در ۲۰ استان به منفی ۱۰درجه نیز رسید و مصرف گاز در کشور رکوردشکنی کرده و همزمان تولید این نوع سوخت نیز افزایش قابل توجهی داشته، اما برخی جریانها تلاش کردند با بهرهبرداری سیاسی از برخی مشکلات بهوجود آمده در زمینه گازرسانی در تعدادی از شهرهای کشور، رویکرد «ناکارآمد نشان دادن نظام» را همچون ماههای اخیر ادامه دهند.
این درحالی بود که گزارشها از شهرهای مختلف ایران، از ایجاد فضای همدلی در میان مردم با هدف صرفهجویی در مصرف انرژی حکایت دارد و مسئولان در بخشهای مختلف نیز با همه امکانات موجود پای کار آمدهاند تا مشکلات موجود در حوزه گازرسانی به حداقل ممکن برسد.
ابزارها و اهداف بحرانسازی
با فروکشکردن اغتشاشات اخیر در ایران، سردتر شدن هوا و قطع و کاهش فشار گاز در تعدادی از شهرها، در روزهای اخیر به بهانهای برای فضاسازی و بحرانآفرینی برای کشور تبدیل شده است؛ راهبردی که برای تحقق آن از ابزارهای مختلف بهمنظور دستیابی به اهداف از پیش تعیین شده استفاده شده است.
ابزارها
انتشار گسترده اخبار دروغ درباره قطع گاز در بسیاری از نقاط کشور
جریانسازی رسانهای با هدف ناکارآمد جلوه دادن دستگاههای اجرایی
شایعهسازی درباره مبادلات حوزه انرژی
بهراه انداختن کارزارهایی در فضای مجازی برای جلوگیری از صرفهجویی
در مصرف سوخت
انتشار اخبار دروغ درباره بروز اعتراضهای مردمی
اهداف
القای ناکارآمدی در ساختار خدمترسانی
ادامه بحرانسازیهای انجام شده طی ماههای اخیر
ایجاد فضای هراس و ناامنی در کشور
ایجاد اخلال در روابط راهبردی ایران با برخی متحدان ازجمله روسیه و عراق
گسترش فضای بیاعتمادی مردم به مسئولان
ناامیدسازی جامعه از ایجاد تحولات مثبت در ساختارهای اجرایی کشور